Gepost op

Hoe kom je erachter wat je ex denkt?

Een van de grootste obstakels in het terugwinnen van een ex, is dat we ze echt helemaal niet begrijpen.

We kunnen niet doorgronden waar ze aan denken, al zou ons leven er vanaf hangen.

Het enige wat we weten, is dat we ze niet kunnen dwingen om ons terug te nemen. Het slimste wat we kunnen doen, is om te begrijpen hoe ze denken. Zodra we hun standpunt begrijpen, dan kunnen we een manier verzinnen om weer te communiceren.

Zoals ook in de Ex Terug Strategie staat, kun je een onuitputtelijke bron van informatie aanboren over je ex en je relatie met hem of haar, door je te verplaatsen in je ex.

Sluit nu je ogen en stel jezelf de volgende vraag: “Hoe zou IK reageren als ik mijn ex was?” Denk aan alles wat heeft geleid tot het verbreken van de relatie. Je weet al hoe jij jezelf voelde en hoe je reageerde. Nu denk je na over wat je ex kan hebben gedacht of gevoeld. Wat kan zijn of haar gedachtengang zijn geweest?

Deze oefening geeft jou inzicht in de manier waarop je ex heeft gereageerd. Het in staat zijn om het standpunt van een ander te kunnen zien, is misschien wel de meest ondergewaardeerde vaardigheid op het gebied van relaties. Als je deze ene vaardigheid onder de knie weet te krijgen, dan zullen al je relaties onmiddellijk beter worden!

Of het nu gaat om de relatie met je geliefde, met familieleden, je baas of wie dan ook. Je relaties worden oneindig veel beter als je begrijpt waarom de ander doet zoals hij of zij doet. Zodra je dat namelijk snapt, dan heb je beter inzicht in hoe je de afstand tussen jullie moet verkleinen.

Voor meer informatie kan ik je mijn boek Ex Terug Strategie van harte aanbevelen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Ik wens je in elk geval het allerbeste in jouw missie om je te herenigen met jouw geliefde.

Pas goed op jezelf.

Annemarie Alberts
Auteur Ex Terug Strategie

Vermijd de FATALE FOUTEN na een relatiebreuk!

Meld je daarom nu vrijblijvend aan voor deze GRATIS 4-delige minicursus (waarde €49,95):

“Fatale Fouten bij een Relatiebreuk.”

Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij, dus ik zal jouw e-mailadres niet misbruiken.

Wil je zeker weten dat je alle mails ontvangt? Gebruik dan geen e-mailadres van hotmail, live, outlook of msn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *